Marta Reche Lavado

Segona Tinenta d'Alcaldia

Regidora de Comunicació

Regidora de Processos Estratègics

Regidora d'Hisenda

Regidora de Promoció Econòmica (Dinamització Econòmica, Activitats i Fires)

Nascuda l’any 1977, Marta Reche viu a Bellavista. És Llicenciada en Dret i Diplomada en el Postgrau en Comunicació i Lideratge Polític per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Forma part de la Comissió d’Igualtat i Violència de Gènere de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers. Cofundadora l’any 2011 de l’Associació Espai Nadó – Espai Infant Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa (Associació ENEI). També ha format part del Consell Escolar (2014 – 2018) i de la Junta de l’AFA de l’Escola Camins. El 2013 va cofundar a Granollers la colla blava ‘Aires Blaus’ i ha col·laborat o col·labora amb diverses entitats del municipi com l’Associació Mirall. Feminisme d’Acció Social, l’Associació Gente del Barrio Bellavista, la Comissió de Festa Major de Bellavista i l’agrupació Santa Eulàlia de Corró d’Avall.

Regidora de Feminisme i Igualtat; Infància i Joventut i Turisme (2019-2020). Regidora de Comunicació; de Feminisme i Igualtat; i de Relacions Ciutadanes (2021-2023).

És secretària de Polítiques Feministes de la Federació del PSC Vallès Oriental-Moianés, secretaria de Comunicació, Publicacions i Imatge de l'Agrupació del PSC Les Franqueses i Consellera de l'àrea de Persones i Valors del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Grup Municipal Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés (PSC-CP)

Retribucions

Dedicació exclusiva. Retribució bruta anual 2024: 46.846,24 euros

Xarxes socials

Contacte

Darrera actualització: 9.10.2024 | 12:55