Com cuidar la salut a través de l'alimentació

Divendres, 15 de febrer de 2019
La jornada sobre salut i alimentació saludable omple Can Font

El que mengem és tan important que, fins i tot, és una peça clau en la salut de les persones. Aquesta és una de les premisses des de la qual ha partit la conferència Alimentació i nutrició que, enguany, ha portat fins a les Franqueses el III Cicle de Jornades sobre Alimentació i Salut Responsable. Aquest cicle, que anualment visita el municipi, està organitzat per la Unió de Consumidors de Catalunya (UCC) i l'Ajuntament.

La xerrada també ha parlat de com conviure amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentària i de com adaptar-se als canvis en l'alimentació que vivim a causa de la modificació d'hàbits i de les estratègies d'elaboració i vendes de la indústria alimentària. Per parlar d'aquests temes s'han assegut a la taula Sònia Vallès, portaveu del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, Margda Bertran, cap de secció de Salut Pública de la Diputació de Barcelona i Abril Espinosa, responsable de Relacions Institucionals del grup Siro.

La conferència, que ha omplert de gom a gom la sala d'actes de Can Font, també ha comptat amb la presència dels responsables i autoritats: l'alcalde, Francesc Colomé, la regidora de Salut Pública, Rosa Pruna, la diputada de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez i el president de la UCC, Salvador Domínguez.

La Diputació de Barcelona realitza periòdicament campanyes d'alimentació saludable entre infants, joves i gent gran i compta amb diversos receptaris que podeu consultar al seu web.

Darrera actualització: 15.10.2024 | 19:25