Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Cap de setmana de ciclocròs a les Franqueses amb el Gran premi KH7

15/10/2024

Les competicions comencen dissabte amb la 6a edició del Gran Premi KH7 Dark Cross que per primer vegada forma part de Copa d’Espanya

El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre el ciclocròs torna a ser protagonista a les Franqueses del Vallès amb la disputa d’una nova edició del Gran premi KH7, que tindrà lloc a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme. La competició comença dissabte amb el Dark crossgran premi KH7 les Franqueses, que per primera vegada comptarà com una prova de la Copa d’Espanya i que, a més, repartirà punts UCI de la Unió Ciclista Internacional, essent una cursa de nivell C2. I continua diumengeamb el Gran premi KH7 les Franqueses de ciclocròs de la Copa catalana i la Kids cup per a infants.

Tal com ha manifestat la Unió Ciclista les Franqueses durant l’acte de presentació de laDark crossgran premi KH7 les Franqueses, que ha tingut lloc al mateix Circuit Municipal de ciclisme, és de preveure que la Copa Espanya sigui un reclam i suposi un augment important de la participació. Per al seu president, Toni Serra Sala: “el fet que sigui Copa d’Espanya farà que la gent que hi participa durant la temporada ara vingui a les Franqueses. En números i per posar un exemple, una carrera de Copa Catalana pot tenir al voltant dels 200 participants, que ja és una bona participació, una de Copa d’Espanya en pot tenir uns 350, que és la nostra idea. El fet, també, de ser C2 fa que et pugui venir gent de fora, sobretot del sud de França”. A banda, una altre de les novetats d’aquesta competició oficial és l’estrena d’un nou element del circuit a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme, unes escales que pugen una de les rampes i que seran un nou punt de dificultat tècnica pels participants.

El regidor d’esports de les Franqueses del Vallès, Carlos Munzón Cruz,ha obert l’acte de presentació del Gran premi KH7 les Franqueses compartint l’alegria per la designació del municipi com a millor Vila Europea de l’Esport 2024 i remarcant que “aquesta ha estat una de les activitats esportives que més valoració han tingut per part dels jutges de la Vila Europea de l’Esport alhora d’atorgar-nos el reconeixement. Vull aprofitar l’ocasió per donar-vos les gràcies per l’organització que feu d’aquest tipus de proves i compartir amb vosaltres el premi perquè també és de totes les entitats del municipi.”

En aquest sentit l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Juan Antonio Corchado Ponce, ha emfatitzat la importància d’aquest guardó que “per primer cop ha anat a parar a mans d’una vila catalana i això és fruit del treball de les nostres entitats. Crec que és molt important el vostre compromís, la vostra dedicació, la vostra passió. Al final és un ingredient perfecte per a l’èxit i aquesta prova és un èxit en tots els sentits: des del punt de vista organitzatiu, al de participació i també l’esportiu. Sense vosaltres no hagués estat impossible haver estat designats com a millor Vila Europea de l’Esport 2024.”

L’acte també ha comptat amb la presència del delegat territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Ciclisme, Ricardo Villar Ribera, que ha remarcat queaquesta “és l’única prova del calendari català que és internacional i és l’única del calendari català que és Copa d’Espanya. Això demostra els esforços que hi dediquen tant la Unió Ciclista les Franqueses, com els patrocinadors i l’administració.”

Pel que fa al circuit i a la seva dificultat, els dos ciclistes que han assistit a la presentació, Nicole Castillo Parramon i Pau Miquel Delgado, han deixat clar que es tracta d’un dels seus circuits de ciclocròs preferits. Precisament Nicole Castillo Parramon, que ha pogut donar-hi algunes voltes durant el matí, ha expressat que es tracta “d’un circuit molt complert amb zones de tot tipus, com la de sorra, els ponts i, ara també, les escales. Té zones tècniques i d’altres de més divertides però crec que és un dels millors circuits de la Copa Catalana.” En el mateix sentit s’ha manifestat Pau Miquel Delgado. “El circuit està espectacular, com ja ens tenen acostumats. És un circuit molt revirat però que té zones de tot tipus i això li dona molta emoció, tant pel públic com pel corredor. El que volem els corredors és il·lusionar-nos amb un circuit i això té molt pes alhora d’atorgar una Copa d’Espanya a una o altre prova.”

Arxivat a: Esports
Gran premi KH7 les Franqueses 2024
Gran premi KH7 les Franqueses 2024
Gran premi KH7 les Franqueses 2024
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/10/2024 a les 15:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)