Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses i Granollers treballen per generar sinergies en els àmbits de Promoció Econòmica i Comerç

07/10/2024

Les àrees implicades comparteixen bones pràctiques per potenciar l'activitat econòmica dels municipis.

Les àrees de Promoció Econòmica i Comerç dels ajuntaments de les Franqueses i Granollers s’han trobat a Can Muntanyola amb l'objectiu de compartir bones pràctiques i crear sinergies per potenciar l'activitat econòmica dels municipis. Aquesta trobada destaca la importància de mantenir una col·laboració supramunicipal per afrontar els reptes econòmics actuals.

Durant la reunió, s’han tractat diversos temes d'interès comú. Entre els punts destacats, s'ha analitzat el futur de la concertació territorial, posant èmfasi en la importància de treballar conjuntament per potenciar el comerç local i atraure inversions. Un aspecte rellevant que s'ha abordat és la millora dels polígons industrials, coincidint en la necessitat de posar en valor aquestes àrees per fomentar el desenvolupament econòmic del territori.

Pel que fa a la promoció de l’ocupació, s'ha parlat de la segona edició de la fira de l'ocupació GiraFeina, un esdeveniment clau per a la inserció laboral i la captació de talent, en el qual les Franqueses tornarà a participar, després de l'èxit assolit en l'edició anterior. A més, s'ha mencionat la importància de treballar conjuntament per beneficiar-se de programes com el 30 Plus, del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, que subvenciona les actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de persones en situació d'atur a partir de 30 anys.

Durant la trobada també s'ha compartit l'experiència de les visites a les empreses que està realitzant l'Ajuntament de les Franqueses. Aquestes visites permeten conèixer millor el teixit empresarial del municipi, així com les seves necessitats i inquietuds. La iniciativa es considera essencial per dissenyar polítiques adequades i efectives que responguin a les realitats de les empreses.

Finalment, les Franqueses ha presentat la iniciativa de la Xarxa de Dones Emprenedores i Empresàries, que busca fomentar l'emprenedoria femenina i oferir suport a les dones que volen iniciar o consolidar els seus negocis.

La reunió forma part de les línies de col·laboració supramunicipals que es van iniciar el passat mes de març, amb la reunió dels governs dels ajuntaments de les Franqueses, Granollers i Canovelles, per tal d’enfortir i millorar la qualitat dels serveisdels municipis en diversos àmbits. Podeu llegir la notícia aquí.

 

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Reunió de treball de les àrees de Comerç i Promoció Econòmica de les Franqueses i Granollers
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/10/2024 a les 15:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)