Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Acords del ple municipal del mes de setembre

26/09/2024

Ple ordinari celebrat el 26 de setembre a les 19 h, a Can Ribas

L'ordre del dia ha estat el següent:

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Donar compte de les resolucions dictades per l'Alcalde i els/les regidors/es delegats/des de l'Alcaldia números 2024-1834 a 2024-2300 corresponents al període comprès entre els dies 1 de juliol i 31 d’agost de 2024.

3. Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local números JGL/2024/31 a JGL/2024/35 que corresponen a les sessions pel període comprès entre els dies 1 i 31 de juliol de 2024.

4. Donar compte de l'informe trimestral d'intervenció sobre el compliment de la Llei de lluita contra la morositat corresponent al segon trimestre de 2024 de l'ajuntament i patronats municipals.

5. Donar compte de l'informe trimestral del període mitjà de pagament als proveïdors de l'ajuntament i patronats corresponent al segon trimestre de 2024, en els termes establerts pel Reial Decret 635/2014, amb les modificacions introduïdes pel Reial Decret 1040/2017, de 22 de desembre.

6. Donar compte de l'estat d'execució del pressupost de l'ajuntament i patronats municipals a 30 de juny de 2024 en compliment de l'ordre HAP/2105/2012, d'1 d'octubre, de subministrament d'informació trimestral previst a la Llei Orgànica 2/2012, de 27 d'abril, d'Estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

7. Donar compte del Decret número 2024-2451 en què es resol delegar l'exercici de les atribucions de l'Alcaldia durant el període comprès entre els dies 11 i 13 d'octubre de 2024.

8. Proposta d'aprovació del Compte general de la Corporació local corresponent a l'exercici 2023.

ACORDS:

Primer.- Aprovar el Compte General de la Corporació local corresponent a l'exercici 2023, que comprèn el de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i els Comptes Anuals dels seus dos organismes autònoms, tenint en compte que s'han efectuat les esmenes, correccions i al·legacions aprovades per la Comissió Especial de Comptes.

Segon.- Remetre el Compte General aprovat, juntament amb tota la documentació que la integra, a la fiscalització de la Sindicatura de Comptes, per ser l'òrgan competent en matèria de control extern, tal com s'estableix en l'article 223 del Reial Decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes locals, i en compliment dels mandats de la Llei Orgànica 2/2012, de 27 d'abril, d'Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera, i altra normativa concordant, al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública.

Tercer.- Publicar el Compte General de la Corporació local corresponent a l'exercici 2023 en el Portal de Transparència municipal, en compliment d'allò que disposa l'article 8.1.e) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, i segons l'article 11.1.c) de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern.

A FAVOR: PSC-CP / LFI+ERC-AM / SPLF-C

EN CONTRA:  SAL-CUP-AMUNT

ABSTENCIONS: JUNTS-CM

9. Proposta d'aprovació inicial de la modificació del Pla d'Emergència en situació de Sequera per al municipi de les Franqueses del Vallès.

ACORDS:

Primer.- Aprovar inicialment la modificació del Pla d'emergència en situació de sequera per al municipi de les Franqueses del Vallès, d'acord amb el document que s'annexa al present acord.

Segon.- Sotmetre a informació pública la modificació del Pla aprovat inicialment, pel termini de trenta dies, a fi que s'hi puguin presentar al·legacions i/o suggeriments, mitjançant la inserció de l'anunci corresponent al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en el tauler d'anuncis de la Corporació. El termini d'informació pública començarà a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci al BOPB.

Tercer.- Disposar que, si no s'hi formula cap al·legació ni suggeriment durant el termini d'informació pública, la modificació del Pla que ara s'aprova inicialment quedarà aprovada definitivament sense necessitat de cap tràmit ulterior. Determinar que l'entrada en vigor del Pla, en aquest cas, es produiria l'endemà de la publicació del seu text íntegre en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Quart.- Publicar la modificació del Pla d'emergència en situació de sequera per al municipi de les Franqueses del Vallès, un cop aprovat definitivament, en el Portal de Transparència, en compliment de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern.

Cinquè.- Comunicar aquests acords a l’Agència Catalana de l’Aigua.

Sisè.- Facultar a l'Alcalde de la Corporació, o per delegació seva, si s'escau, a la Regidoria de Pagesia, Espais Verds, Medi Ambient i Transició Energètica per tal que realitzi tants actes i gestions com calgui per a l’execució de l’acord, i per elevar-lo a definitiu en el cas que no es presentin al·legacions.

A FAVOR: PSC-CP / LFI+ERC-AM / SPLF-C

EN CONTRA: 

ABSTENCIONS: JUNTS-CM / SAL-CUP-AMUNT

10. Proposta d'aprovació inicial del Pla de Transició Energètica de les Franqueses del Vallès.

ACORDS:

Primer.- Aprovar inicialment el Pla de Transició Energètica de les Franqueses del Vallès.

Segon.- Sotmetre el Pla indicat en el punt primer a un període d'informació pública i audiència dels interessats per un termini de trenta dies hàbils, mitjançant anunci publicat en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en un dels diaris de major difusió en el mateix àmbit territorial del municipi, per tal que es puguin presentar reclamacions i suggeriments, que de produir-se hauran de ser resoltes pel Ple de la Corporació local. El termini d'exposició pública comptarà a partir de la publicació de l'anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, que haurà de ser la darrera de les publicacions establertes. En cas de no haver-hi cap reclamació o suggeriment durant el termini d'exposició pública, l'aprovació inicial del Pla esdevindrà definitiva, sense necessitat d'un nou acord plenari.

Tercer.- Determinar que l'entrada en vigor del Pla indicat en el punt primer es produirà a l'endemà una vegada s'hagi publicat el seu text íntegre en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i el text del mateix continuarà en vigor mentre no s'acordi la seva modificació o derogació.

Quart.- Publicar el Pla de Transició Energètica de les Franqueses del Vallès, un cop aprovat definitivament, en el Portal de Transparència municipal, en compliment de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern.

A FAVOR: PSC-CP / LFI+ERC-AM / SPLF-C

EN CONTRA: JUNTS-CM 

ABSTENCIONS: SAL-CUP-AMUNT

11. Proposta d'aprovació de l’addenda del conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, els Ajuntaments de Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès, la Roca del Vallès i la societat Empresa Sagalés, SA, per a la millora dels serveis de transport de viatgers per carretera per el període comprès entre l’1 de gener de 2024 i el 31 de desembre de 2024.

ACORDS:

Primer.- Aprovar l'Addenda de modificació de les condicions relatives al Conveni per a la millora de les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera a Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Roca del Vallès, que es transcriu literalment a continuació:

"Addenda de modificació de les condicions del Conveni entre el Departament de Territori, l’Autoritat del Transport Metropolità, l’Ajuntament de Granollers, l’Ajuntament de Canovelles, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, l’Ajuntament de la Roca del Vallès i la societat Empresa Sagalés, SA, per a la millora de les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera a Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Roca del Vallès per a l’exercici 2024

HI INTERVENEN

El senyor Marc Sanglas i Alcantarilla, que actua en representació de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Territori, en qualitat de Secretari de Mobilitat i Infraestructures segons el nomenament pel Decret 253/2022, de 18 d'octubre (DOGC núm. 8776 de 20.10.2022) i en virtut de les atribucions que li confereix l’article 4.3 de la Resolució TER/285/2023, de 2 de febrer, de delegació de competències de la persona titular del Departament de Territori en diversos òrgans del Departament (DOGC núm. 8849, de 7.2.2023), i d’acord amb el que determina l’article 8 de la Llei 26/2010, del 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

El Sr. Manuel Valdes Lopez, que actua en representació de l'Autoritat del Transport Metropolità (en endavant ATM), en qualitat de director general, segons el nomenament del Consell d'Administració de I'ATM de 19 de de desembre de 2023, i en virtut de les atribucions que li confereix l’article 11.f) del text refós dels Estatuts del Consorci, aprovats per Acord de govern de data 21 de febrer de 2017 (DOGC núm. 7315, de 23.2.2017) i per Acord de govern de data 4 de gener de 2022 (DOGC núm. 8579 de 7.1.2022).

La senyora Alba Barnusell i Ortuño, que actua en representació de l’Ajuntament de Granollers, en la seva qualitat d’alcaldessa segons nomenament del Ple, en sessió extraordinària, de data 17 de juny de 2023, i en virtut de les atribucions que li confereix l’article 53.1 del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril.

El senyor Emiliano Cordero Soria, que actua en representació de l’Ajuntament de Canovelles, en la seva qualitat d’alcalde segons nomenament del Ple, en sessió extraordinària, de data 17 de juny de 2023 i en virtut de les atribucions que li confereix l’article 53.1 del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril.

El senyor Juan Antonio Corchado Ponce, que actua en representació de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, en la seva qualitat d’alcalde segons nomenament del Ple, en sessió extraordinària, de data 17 de juny de 2023, i en virtut de les atribucions que li confereix l’article 53.1 del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril.

La senyora Marta Pujol Armengol, que actua en representació de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, en la seva qualitat d’alcalde segons nomenament del Ple, en sessió extraordinària, de data 17 de juny de 2023, i en virtut de les atribucions que li confereix l’article 53.1 del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril.

I, el senyor Ramón Sagalés i Orteu, que actua en representació de societat Empresa Sagalés, SA, en qualitat d’apoderat de la societat segons escriptura de poder atorgada pel notari Ramón Costa i Fabra en data 2 de juny de 2020, amb el seu protocol 724.20.

Les parts signants, que actuen en exercici dels càrrecs respectius, declaren i manifesten que intervenen en aquesta addenda amb la capacitat legal necessària i la competència suficient per subscriure’l, i a aquest efecte,

EXPOSEN

1. L’Estatut d’autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, fixa a l’article 169 la competència exclusiva de la Generalitat de Catalunya sobre els transports terrestres de viatgers per carretera que transcorrin íntegrament dins el territori de Catalunya.

L’apartat 3 de l'article 30 de la Llei 12/1987, del 28 de maig, de regulació del transport de viatgers per carretera mitjançant vehicles de motor, modificada per la Llei 5/2020, del 29 d'abril, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic i de creació de l'impost sobre les instal·lacions que incideixen en el medi ambient, reconeix a l’administració autonòmica i als ajuntaments la possibilitat de subscriure convenis per coordinar els transports urbans i els transports interurbans quan raons d'interès públic ho aconsellin.

L’article 11 dels estatuts de l’ATM, aprovats per l’Acord de Govern de la Generalitat de Catalunya de data 21 de febrer de 2017 (ACORD GOV/16/2017), faculta el Consorci per subscriure convenis i protocols amb els operadors de transport col·lectiu.

De conformitat amb l’article 66.3 del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, els ajuntament de Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Roca del Vallès tenen competències pròpies sobre el transport públic de viatgers.

Empresa Sagalés SA és titular de la concessió per a l’explotació dels serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera Sant Feliu de Codines a Barcelona amb filloles (V-6439) en el marc de la qual es presten els serveis Granollers – Canovelles (PI. Can Castells) i les Franqueses del Vallès – Granollers, i de la concessió Barcelona - Granollers, amb fillola a Llinars (V-1878;B-102), en el marc de la qual es presta el servei entre Granollers i els nuclis que pertanyen al terme municipal de la Roca del Vallès de la Torreta, la Roca-Centre, Santa Agnès de Malanyanes i el centre comercial de la Roca Village. Totes dues concessions esmentades són de competència de la Generalitat de Catalunya.

2. Les parts han formalitzat el Conveni entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament de Territori, l’Autoritat del Transport Metropolità, l’Ajuntament de Granollers, l’Ajuntament de Canovelles, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, l’Ajuntament de la Roca del Vallès i la societat Empresa Sagalés, SA, per a la millora de les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera a Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Roca del Vallès, en què es defineixen les actuacions de les parts per a la millora de les comunicacions mitjançant serveis de transport públic de viatgers per carretera a aquests municipis, per l’exercici del 2024, amb l’establiment de les comunicacions que es detallen en els seus annexos dins dels serveis regulars interurbans de transport de viatgers per carretera Sant Feliu de Codines a Barcelona amb filloles (V-6439) i Barcelona - Granollers, amb fillola a Llinars (V-1878;B-102), del qual és concessionària Empresa Sagalés, SA.

D’acord amb l’esmentat conveni, per a l’exercici 2024 es preveu una aportació de 2.174.374,11 euros, d’acord amb la distribució següent:

Departament de Territori: 470.389,22 euros. Aquesta aportació del Departament de Territori es farà efectiva a l’ATM de Barcelona, amb càrrec a la partida pressupostària de l’ATM 2024 41 523 4700002 01, en els termes previstos en el pacte sisè.

Ajuntament de Granollers: 992.948,11 euros per a la prestació del servei i 68.968,99 euros com a previsió per a l’aportació extraordinària per a la bonificació del 50% en els títols multiviatge, fent un total d’1.061.917,10 euros, amb càrrec a la partida pressupostària L3310.44110.47200.

Ajuntament de la Roca del Vallès: 213.233,16 euros per a la prestació del servei i 4.987,41 euros com a previsió per a l’aportació extraordinària per a la bonificació del 50% en els títols multiviatge, fent un total de 218.220,57 euros, amb càrrec a les partides pressupostàries 03 4411 47201- Transport públic de la Roca del Vallès, 03 4411 47200 - Transport públic de la Torreta.

Ajuntament de les Franqueses del Vallès: 187.421,93 euros per a la prestació del servei amb càrrec a la partida pressupostària 05 4411 22300 i 13.564,54 euros com a previsió per a l’aportació extraordinària per a la bonificació del 50% en els títols multiviatge, amb càrrec a la partida pressupostària 05 4411 48012, fent un total de 200.986,47 euros.

Ajuntament de Canovelles: 209.829,14 euros per a la prestació del servei amb càrrec a la partida pressupostària 200 4411 45000 i 13.031,61 euros com a previsió per a l’aportació extraordinària per a la bonificació del 50% en els títols multiviatge, amb càrrec a la partida pressupostària 103 2311 48001, fent un total de 222.860,75 euros.

3. En el pacte setè del Conveni esmentat, s’estableix que les condicions de prestació del servei podran ser modificades mitjançant la formalització de la corresponent addenda.

4. La Resolució de 28 d'octubre de 2003, aprova el Pla d'innovació i millora de la qualitat d’Empresa Sagalés, SA. De conformitat amb la clàusula sisena, el Pla d'innovació i millora de la qualitat presentat per Empresa Sagalés SA no suposa un compromís de despesa per part del Departament de Territori quant a l'atorgament de futures subvencions i ajuts públics per tal d’atendre l'explotació de les concessions de les quals és titular Empresa Sagalés, SA per a l'execució de les mesures contingudes en el Pla. En tot cas, l'atorgament de les esmentades subvencions i ajuts públics resta supeditat al compliment de les condicions que puguin ser establertes en els programes de subvencions segons la disponibilitat pressupostària existent, i el seu atorgament es durà a terme amb la tramitació prèvia de l'expedient corresponent de conformitat a la normativa vigent en matèria de subvencions i la que en cada cas sigui aplicable d’acord amb les bases per a l'atorgament dels ajuts de què es tracti.

4. De conformitat, doncs, amb el que estableix el pacte setè del Conveni de 17 de juliol de 2024, les parts, mitjançant aquesta addenda de modificació de les condicions de prestació del servei, acorden l’actualització de les condicions de prestació del servei per l’any 2024.

Per tot el que s’ha exposat, d'acord amb aquestes consideracions, les parts

ACORDEN

Primer.- Objecte.

Aquesta Addenda al Conveni del 2024 esmentat en el punt segon de l’exposen té com a objecte modificar les condicions de prestació del servei de transport objecte del Conveni esmentat, pel que fa als horaris i al pressupost.

Segon.- Modificació del servei de transport públic

D’acord amb la Resolució de la cap del Servei Territorial de Barcelona, s’autoritza a la companyia Empresa Sagalés, SA com a concessionària del servei públic regular de transport de viatgers per carretera Sant Feliu de Codines a Barcelona amb filloles (V-6439) i Barcelona - Granollers, amb fillola a Llinars (V-1878;B-102), la modificació de les condicions de prestació del servei que es realitza als municipis de Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Roca del Vallès, establint els horaris i recorreguts que s’especifiquen a l’annex 1 d’aquesta addenda.

Tercer.- Modificació del pressupost

Arran de les modificacions introduïdes en els horaris, es modifica el pressupost d’acord amb el nou dèficit que s’adjunta com a annex 2 a aquesta addenda.

Les aportacions econòmiques s’efectuaran de conformitat amb els criteris i les quanties que es detallen:

L1,L20,L21,L22,L3,L6L4: Granollers – CanovellesL51: La Roca del Vallès - GranollersL512 Cànoves-Corró d’Amunt-GranollersLXQ: Taller Ocupacional Xavier Quincoces”Previsió aportació extraordinària bonificació 50% títols multiviatge

TOTAL

Departament de Territori i Sostenibilita t300.000,00 €93.437,74 € 61.461,55 € 454.899,29 €

Ajuntament de Granollers1.048.332,57 € 40.000,00 €68.968,99 €1.157.301,56 €

Ajuntament de La Roca del Vallès75.808,86 € 211.113,72 €

4.987,41 €291.909,98 €

Ajuntament de les Franqueses del Vallès 206.181,75 € 13.564,54 €219.746,29 €

Ajuntament de Canovelles198.081,21 €29.770,71 € 13.031,61 €240.883,53 €

TOTAL1.828.404,39 €123.208,45 €211.113,72 €61.461,55 €40.000,00 €100.552,54 €2.364.740,64 €

-Departament de Territori: 454.899,29 euros. Aquesta aportació del Departament de Territori es farà efectiva a l’ATM de Barcelona, amb càrrec a la partida pressupostària de l’ATM 2024 41 523 4700002 01, en els termes previstos en el pacte sisè.

-Ajuntament de Granollers: 1.088.332,57 euros per a la prestació del servei i 68.968,99 euros com a previsió per a l’aportació extraordinària per a la bonificació del 50% en els títols multiviatge, fent un total d’1.157.301,56 euros, amb càrrec a la partida pressupostària L3310.44110.47200.

-Ajuntament de la Roca del Vallès: 286.922,57 euros per a la prestació del servei i 4.987,41 euros com a previsió per a l’aportació extraordinària per a la bonificació del 50% en els títols multiviatge, fent un total de 291.909,98 euros, amb càrrec a les partides pressupostàries 03 4411 47201- Transport públic de la Roca del Vallès, 03 4411 47200 - Transport públic de la Torreta.

-Ajuntament de les Franqueses del Vallès: 206.181,75 euros per a la prestació del servei amb càrrec a la partida pressupostària 05 4411 22300 i 13.564,54 euros com a previsió per a l’aportació extraordinària per a la bonificació del 50% en els títols multiviatge, amb càrrec a la partida pressupostària 05 4411 48012, fent un total de 219.746,29 euros.

-Ajuntament de Canovelles: 227.851,92 euros per a la prestació del servei amb càrrec a la partida pressupostària 200 4411 45000 i 13.031,61 euros com a previsió per a l’aportació extraordinària per a la bonificació del 50% en els títols multiviatge, amb càrrec a la partida pressupostària 103 2311 48001, fent un total de 240.883,53 euros.

La liquidació de les línies L1, L20, L21, L22, L3 i L6, un cop descomptada l’aportació del Departament de Territori, es farà conjuntament entre tots els municipis per un import d’1.528.404,39 euros. En el supòsit que l’import total de les aportacions econòmiques a abonar, un cop descomptada l’aportació del Departament, sigui inferior a aquest import, la quantia a pagar per cadascuna de les administracions implicades es reduirà proporcionalment en funció del seu percentatge d’aportació en el finançament del servei i, en el cas que l’import total a abonar, un cop descomptada l’aportació del Departament, superi l’esmentat import, els ajuntaments pagaran la desviació corresponent en funció del repartiment intermunicipal acordat, d’acord amb els percentatges que es detallen a continuació:

-Granollers: 68,59%

-La Roca del Vallès: 4,96%

-Les Franqueses del Vallès: 13,49%

-Canovelles: 12,96%

En el cas de la línia LXQ l’import total és el que estableix aquesta addenda.

Per a la resta de línies, en el supòsit que l’import total de les aportacions econòmiques a satisfer sigui inferior al màxim estimat, la quantia a abonar per cadascuna de les administracions implicades es reduirà proporcionalment en funció del seu percentatge d’aportació en el finançament de cada servei.

Quart.- Altres condicions

Les parts expressament reconeixen i s’obliguen al compliment de tota la resta de condicions, pactes i acords que, no havent estat recollits expressament en aquesta Addenda, es trobin previstos en el Conveni objecte d’aquesta addenda subscrit per les parts, al que es remeten.

I, en prova de conformitat, les parts signen electrònicament aquesta Addenda a un sol efecte. La data de l’Addenda serà la de la darrera signatura.

Marc Sanglas i Alcantarilla, secretari de Mobilitat i Infraestructures del Departament de Territori, per delegació Resolució TER/285/2023

Manuel Valdes Lopez, director general de l'Autoritat del Transport Metropolità

Alba Barnusell Ortuño, alcaldessa de Granollers

Emiliano Cordero Soria, alcalde de Canovelles

Juan Antonio Corchado Ponce, alcalde de les Franqueses del Vallès

Marta Pujol Armengol, alcaldessa de la Roca del Vallès

Ramón Sagalés i Orteu, Empresa Sagalés, SA

Segon.- Autoritzar i disposar la despesa per import de 18.759,82 € amb càrrec a l’aplicació pressupostària 05 4411 22300, corresponent a l’addenda aprovada en el present acord.

Tercer.- Facultar a l’Alcalde de la Corporació local, o per delegació d’aquest a la regidora d'Obres, Serveis i Mobilitat de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, per a la formalització i signatura de l'Addenda del Conveni a què fa referència l’acord primer.

Quart.- Publicar l'Addenda en el Llibre oficial de Convenis i/o Addendes de Convenis de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, així com la seva publicació en el Portal de Transparència de l'Ajuntament, en compliment de la Llei 19/2014, de Transparència, Accés a la informació Pública i Bon Govern.

Cinquè.- Publicar en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament un anunci relatiu a l'aprovació de l'Addenda del Conveni a què fa referència l'acord primer.

Sisè.- Delegar en la Junta de Govern Local, tan àmpliament com sigui possible, per al compliment i execució dels acords esmentats, inclosa l'esmena d'errades que pugui contenir el mateix, així com l'autorització i disposició de la despesa derivada de l'aprovació de l'Addenda al Conveni establerta en l'acord primer d'aquesta resolució, amb càrrec al Pressupost general municipal de l'exercici present o exercicis futurs que es puguin derivar.

Setè.- Notificar aquests acords al Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, l’Ajuntament de Canovelles, l’Ajuntament de Granollers, l’Ajuntament de la Roca del Vallès i l’empresa concessionària del servei Sagalés,S.A.

A FAVOR: PSC-CP / LFI+ERC-AM / SPLF-C

EN CONTRA: 

ABSTENCIONS: JUNTS-CM / SAL-CUP-AMUNT

12. Moció que presenta el grup municipal Sal-CUP-Amunt, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 19 de setembre de 2024, perquè les escoles s'assignin en funció del lloc de residència i al més a prop de casa, com a mesura per combatre la segregació escolar.

Arxivat a: Ajuntament
Ple municipal ordinari 26 de setembre de 2024
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2024 a les 10:26h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)