Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses del Vallès ret homenatge a la medallista olímpica del CN Les Franqueses, Txell Mas

10/09/2024

La capitana de la selecció espanyola absoluta de natació artística s’ha penjat, durant aquest 2024, la medalla de bronze als Jocs Olímpics de París, la medalla d’or en equip tècnic a l’Europeu de Belgrad i una plata al Campionat del Món de Doha.

L’ambaixadora de les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024, Txell Mas, no podia amagar la seva sorpresa i emoció en arribar aquest dilluns a la tarda a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès. Allí l’esperaven les nenes i els nens de la secció de natació artística del Club Natació les Franqueses per fer-li el passadís d’honor just abans de la recepció institucional que li ha organitzat el consistori per celebrar els seus recents èxits tant als Jocs Olímpics de París, on s’ha penjat la medalla de bronze, al Campionat d’Europa de Belgrad, on aconseguiria l’or en equip tècnic, així com al Campionat del Món de Doha, on es penjaria una medalla de plata.

L’alcalde, Juan Antonio Corchado Ponce i el regidor d’Esports, Carlos Munzón Cruz, acompanyats per diversos regidors i regidores del consistori, van rebre a la medallista olímpica a la seva arribada a l’Ajuntament. Junts van pujar les escales cap a la sala de plens, on va tenir lloc la recepció institucional. Un cop allí l’alcalde de les Franqueses va donar la benvinguda a tots els assistents i va felicitar la nedadora del Club Natació les Franqueses tant pels seus èxits esportius com per l’exemple que dona a les joves nedadores i nedadors del club franquesí. Segons l’Alcalde, l’exemple de “superació i perseverança que ha demostrat Txell Mas liderant a la selecció espanyola en aquests Jocs Olímpics és una inspiració per a totes aquestes nenes i nens del club, i és un orgull per a les Franqueses del Vallès, que ja té una medallista olímpica”. També el regidor d’Esports va voler expressar l’orgull que sent el municipi pels èxits i l’exemple de Mas. “És realment impressionant. És la primera medallista olímpica vinculada a les Franqueses i per nosaltres és un luxe. Crec que com a esportista el màxim que pots aconseguir és penjar-te una medalla olímpica i ella ho ha aconseguit”. Munzón també ha volgut destacar l’orgull que és per al municipi que Mas sigui l’ambaixadora de Les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024.

Mas va rebre de mans de l’Alcalde una placa commemorativa pel seu èxit. Una reproducció de la façana de l’Ajuntament que suposa un dels màxims honors i distincions que s’entrega a aquelles persones que sobresurten en la seva activitat portant el nom de les Franqueses al màxim nivell. La nedadora del Club Natació les Franqueses i capitana de la selecció espanyola absoluta de Natació Artística ha expressat la seva gratitud per la recepció institucional i ha volgut agrair al club la seva rebuda i el suport que li han mostrat al llarg de tot aquest temps. Mas ha explicat que “realment no m’esperava la sorpresa d’aquesta rebuda i ha estat una alegria increïble. El què sento és molta gratitud. Al club, a la família i a les Franqueses. Per mi és un honor poder estar aquí rodejada de la meva gent. Ha estat increïble”. Mas ha explicat també les seves sensacions a París quan va penjar-se la medalla de bronze. “El dia que vam aconseguir la medalla em sentia com en pau després de tot aquest temps lluitant tant per aconseguir aquest objectiu. Vaig gaudir moltíssim aquesta rutina acrobàtica i tot i que hi havia moltíssima pressió, a la vegada també va ser molt emocionant. Encara no me’n faig a la idea. Tot just ara estic començant a assimilar-ho tot i em sento molt orgullosa del que hem aconseguit i d’estar envoltada de tanta gent que m’ha ajudat a arribar a aquest moment”.

L’ambaixadora de les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024, va compartir aquest èxit amb les nenes i els nens del Club Natació les Franqueses, que van aprofitar l’avinentesa per preguntar-li dubtes i curiositats de la seva experiència olímpica. A més a més, les nenes i els nens del club franquesí van obsequiar-la amb una coreografia que reproduïa les anelles olímpiques.

Arxivat a: Esports
Homenatge a la nedadora olímpica Txell Mas, del CN Les Franqueses
Homenatge a la nedadora olímpica Txell Mas, del CN Les Franqueses
Homenatge a la nedadora olímpica Txell Mas, del CN Les Franqueses
Homenatge a la nedadora olímpica Txell Mas, del CN Les Franqueses
Homenatge a la nedadora olímpica Txell Mas, del CN Les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2024 a les 12:29h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)