Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tornen les havaneres a les Franqueses

12/06/2024

Aquesta és l'última proposta del cicle d'activitats culturals per a la gent gran


Com cada any, la plaça de l’Ajuntament acull el concert d’havaneres com a cloenda del cicle d’activitats culturals per a la gent gran durant aquest curs. El concert tindrà lloc el pròxim 21 de juny, a les 19 h, a la plaça de l’Ajuntament.

Aquest esdeveniment comptarà amb l’actuació del grup Norai, que oferirà un repertori de les havaneres més tradicionals gràcies a la combinació de diferents instruments com la guitarra i l’acordió. El concert serà una oportunitat per gaudir de música en viu i per celebrar la participació activa de la gent gran de les Franqueses en les diverses activitats que s’han desenvolupat durant l’any. Des de tallers manuals fins a la celebració de festes populars o xerrades sobre salut i sexualitat, aquestes activitats tenen com a objectiu principal millorar el benestar i fomentar la convivència de la gent gran.

El concert del dia 21 és una bona oportunitat per celebrar la cloeanda del curs i gaudir de la música, el rom cremat i un tros de coca.

Arxivat a: Cultura, Gent Gran
Rom creamat
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2024 a les 12:29h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)