Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses presenta una temporada d'espectacles molt diversa i participativa

17/09/2024

La programació compta amb 13 propostes de diversos gèneres des del setembre fins el mes de gener

La temporada d'espectacles dels teatres de les Franqueses 2024-2025 serà una de les més diverses i participatives de la història del municipi. Així ho destacat el regidor de Cultura, Àlex Vega Sabugueiro, durant la presentació d'aquest matí. Vega ha fet incís en la varietat de gèneres, teatre, música, dansa i circ, i, sobretot en les sinèrgies que ha generat la programació. En aquest sentit, el regidor ha parlat de la proposta "Apis Simfònica" una col·laboració entre el grup "La tresca i la verdesca" i l'Escola Municipal de Música de les Franqueses. Tal i com ha explicat el director de l'escola, Bernat Guàrdia i Arenas, "entenem que dins l'aprenentatge musical hi ha d'haver una connexió amb el món professional, i aquest és el cas de l'Apis Simfònica". Per crear l'espectacle l'EMM i la "Tresca i la Verdesca" han col·laborat en els arranjaments i sobre l'escenari el 9 de novembre hi haurà alumnat integrat dins la contraorquestra i també les veus de l'alumnat de Música Viva.

Altres exemples de treballa transversal dins de la programació són l'obra "Els papers de la guerra" (25 de genera de 2025) que ha comptat amb el suport de l'àrea de Memòria Històrica de l'Ajuntament; "Frederick" (16 de novembre) amb el Servei de Biblioteca Municipal que oferirà una conferència paral·lela a la representació; "Les ales de la Carlota" una obra infantil i familiar sobre el tema del dol en els infants i que ha comptat amb la participació de l'àrea de Sanitat i Salut Pública o, "Personas escandalosas" que tracta el tema LGBTI i que ha tingut el suport de l'àrea de Feminisme i Igualtat.

En definitiva, ha comentat el regidor Àlex Vega, "és un programa cultural d'alta qualitat i, sobretot, accessible amb una aposta clara per les entrades de preu reduït que benficien les compres anticipades, les persones amb diversitat funcional, les famílies nombroses i monoparentals, les persones jubilades, en situació d'atur i menors d'edat.

Si voleu conèixer la programació entreu aquí.

Arxivat a: Cultura
Presentació de la temporada d'espectacles 2024-2025 03
Presentació de la temporada d'espectacles 2024-2025 01
Presentació de la temporada d'espectacles 2024-2025 02
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/09/2024 a les 21:00h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)