Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comunicat de l'Ajuntament de les Franqueses sobre les declaracions del CE Llerona

06/09/2024

Davant les declaracions del CE Llerona en relació a la 13a edició del Trofeu Ajuntament de les Franqueses sobre les raons del desistiment d’aquest club de participar en el torneig l’Ajuntament de les Franqueses vol manifestar que:

1. Respecta la decisió de la junta directiva del CE Llerona tot i no compartir el posicionament de l’entitat.

2. Essent coneixedor d’aquesta decisió, comunicada per l’entitat durant el mes de juliol, l’Ajuntament va mantenir una reunió amb representants del CE Llerona per tal de poder avaluar i contrastar les demandes d’aquesta entitat així com instar-la a la possible reconsideració de la seva decisió de no participar al torneig. Reunió que es va celebrar amb un to constructiu i cordial per part d’ambdues parts, tot i que, finalment, l’entitat va manifestar la voluntat de mantenir la seva decisió. Tot i el resultat de la reunió, el club continua tenint la porta oberta a participar en properes edicions del torneig si així ho manifesta expressament.

3. Vol posar de manifest que cada any, a banda de les actuacions ordinàries de manteniment, es porten a terme petites actuacions de millora així com inversions puntuals, en funció de les necessitats i de les prioritats pressupostàries, a les instal·lacions esportives municipals inclosa la de Llerona.

4. Específicament a la Zona Esportiva Municipal de Llerona, durant el darrers anys, s’han realitzat diverses actuacions de millora i inversions, destacant-ne, entre d’altres:

  • Reforma integral de les oficines del CE Llerona.

  • Asfaltatge de les zones d’aparcament.

  • Instal·lació de càmeres per a l’anàlisi del joc.

  • Renovació del paviemnt del camp amb la instal·lació de gespa artificial de darrera generació.

  • Adquisició d’una pantalla nova de video-marcador.

5. La planificació del manteniment de les zones esportives municipals atèn a les necessitats de manteniment correctiu i preventiu i prioritza, davant altres situacions, aquelles que poden afectar a la seguretat de les persones usuàries.

6. Constata les mancances estructurals històriques de la Zona Esportiva Municipal de Llerona i la necessitat d’adaptar-la a les necessitats actuals de les persones usuàries, tant pel que fa a la disponibilitat d’espais esportius com d’espais auxiliars i complementaris, en especial de vestidors.

7. Per tal de pal·liar la situació exposada en el punt anterior, en el darrers anys, l’Ajuntament ha posat a disposició del CE Llerona les instal·lacions esportives de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt. Actualment, el club disposa de l’ús del 95% del camp de Llerona i del 52,5% de les franges horàries de Corró d’Amunt per a l’entrenament dels seus equips.

8. Que la solució definitiva a les mancances històriques estructurals de la zona Esportiva de Llerona passen per projectar una remodelació i ampliació de les instal·lacions actuals, actuació que està condicionada a :

    1. Modificacions en el planejament urbanístic

    2. Arribar a acords amb els propietaris dels terrenys afectats ja que aquests terrenys no són de titularitat municipal

    3. L’ encàrrec de la redacció d’un projecte executiu

    4. L’aprovació d’aquest projecte per part del consistori municipal

    5. La inclusió al pressupost municipal dels recursos financers necessaris per poder portar a terme aquestes obres

    6. La licitació de les obres

    7. L’adjudicació de les obres

    8. L’execució de les obres

9. Per a l’exercici pressupostari municipal del 2024 s’ha incorporat una partida de 500.000€ per tal d’atendre les primeres necessitats d’aquest projecte de remodelació.

10. Per acabar, vol posar en valor la gran tasca esportiva i social que porta a terme el CE Llerona, en especial en l’esport formatiu i femení, i per aquest motiu ha treballat i segueix treballant per poder fer realitat, en un futur proper, l’ampliació i la remodelació de les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal de Llerona.

*Us podeu descarregar els documents del comunicat signat per l'alcalde, Juan Antonio Corchado Ponce, i pel regidor d'Esports, Carlos Munzón Cruz en els adjunts a aquesta informació.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Comunicat CE Llerona

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2024 a les 12:29h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)