Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aprovades les bases dels ajuts a l’escolarització pel curs 2024-2025

06/09/2024

El tràmit per a l’alumnat matriculat fora del municipi s’ha de realitzar entre el 16 i el 30 de setembre

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de les Franqueses ha aprovat les bases per a la concessió d’ajuts a l’escolarització per als infants des d’I3 fins a 6è d’educació primària. Per a aquest nou curs es destinaran 145.000 euros, el que suposa 77 euros per alumne. Aquests ajuts els poden rebre tots els infants empadronats a les Franqueses matriculats en un centre educatiu del municipi o en un centre d’un altre municipi, sempre que aquest tingui participació pública en el seu finançament, o sigui, centres públics o concertats. Aquests 77 euros han de servir per sufragar l’adquisició de material escolar fungible; material didàctic complementari, adaptat o de creació pròpia dels centres educatius; petit material tecnològic o informàtic; llibres de text o lectures obligatòries i sortides pedagògiques.

Com cada curs, l’alumnat dels centres educatius de les Franqueses realitzaran el tràmit a través de l’escola on estan matriculats. L’alumnat matriculat fora del municipi ha de fer el tràmit entre el 16 i el 30 de setembre de manera telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament o presencialment al Servei d’Atenció a la Ciutadania de Corró d’Avall, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h, i els dimarts fins a les 18.30 h. Cal presentar, a més a més de l’imprès de sol·licitud, el DNI d’un dels/les tutors/es legals, llibre de família, volant d’empadronament de l’infant, informació bancària i documentació justificativa del pagament de la quota de material escolar.

Renovació del reglament del Consell Escolar Municipal

Per altra banda, l’Ajuntament de les Franqueses ha iniciat el procés per actualitzar el reglament que regula el funcionament del Consell Escolar Municipal. Aquest consell és un espai de governança consultiu i participatiu i que compta amb la participació de tota la comunitat educativa: direccions dels centres, representants de l’Ajuntament, les associacions de famílies i l’alumnat.

Per tal de començar a treballar el nou reglament es compta amb el suport de la Diputació de Barcelona que ja està assessorant sobre les pautes i el calendari a seguir.

L’objectiu és que durant el procés s’hi acabin implicant tots els agents de la comunitat educativa i que esdevingui un document consensuat, participatiu i ajustat a les necessitats del municipi.

Arxivat a: Educació
Material escolar

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2024 a les 12:29h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)