Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Toni Soler parla de "Per què Catalunya no és una potència mundial?" a la Diada de les Franqueses

28/08/2024

La ballada de sardanes de l'11 de setembre es trasllada a dimarts 10 a la plaça de l'Ajuntament

Com cada Diada, les Franqueses ha programat diversos actes com la ballada de sardanes, la xerrada i l'ofrena floral al monument de l'11 de setembre. Enguany, però, la ballada de sardanes està programada per a la vigília de la Diada, el 10 de setembre, a les 19 h, a la plaça de l'Ajuntament. Aquella tarda podrem gaudir d'aquesta dansa amb Sardanistes Franquesins i la Cobla Genisenca.

L'11 de setembre començarà com ja és habitual amb una xerrada. Enguany, el periodista, productor de televisió i escriptor Toni Soler parlarà de "Per què Catalunya no és una potència mundial? En aquesta xerrada històrico-humorística, Toni Soler, autor de la celebrada Història de Catalunya (modèstia apart), intentarà aportar respostes a un dels grans misteris de la historiografia moderna. Per què Catalunya no és una potència mundial assenyala les febleses, errors, nyaps i també una certa dosi de mala sort que han impedit als catalans tallar el bacallà en la geopolítica mundial. I de passada, sabrem si això és (o no) una mala notícia pel planeta.

Toni Soler, conegut també per la seva faceta de productor televisiu i radiofònic, és fundador i directiu de Minoria Absoluta i ha produït programes com "Malalts de Tele", "Polònia", "Crakòvia" i "Està passant" entre d'altres.

La xerrada serà a les 10.30 h, a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal de Corró d'Avall.

En acabar la xerrada, tindrà lloc l'ofrena floral al monòlit de l'11 de Setembre del passeig Tagamament. Acompanyaran l'ofrena d'entitats, partits i grups municipals, les corals Xeremella i Cor Camins sota la direcció de Dani Pérez.

Arxivat a: Ajuntament
Cartell 11 de Setembre 2024
Toni Soler
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2024 a les 12:29h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)