Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nous tallers i xerrades del SIAD

22/08/2024

A l'octubre comença la darrera programació trimestral d'aquest 2024

Un taller recorrent a totes les programacions del Servei d'Informació i Atenció a les Dones, SIAD, el de defensa personal, obre la programació d'aquest darrer trimestre del 2024. La novetat és que, per primera vegada, s'ha programat una sessió d'interès també per a homes, el taller de masculinitats. Però veiem quines propostes tanquen aquest any:

OCTUBRE

Taller pràctic “DEFENSA PERSONAL PER A DONES”
Amb Raquel García Galindo, a la sala polivalent de l'Espai Can Prat
Diumenge 6 d'octubre, de 10 a 12 h
Destinat a dones majors de 15 anys per aprendre a defensar-se en situacions d’assetjament masclista, conèixer les tècniques de prevenció d’una manera fàcil i en un ambient proper i desenvolupar la capacitat de reacció, l’autoconfiança i l’autocontrol.

Taller “RISOTERÀPIA”
Amb Monterrat Pedrosa Gámez, al  Casal Cultural de Llerona
Dissabte 26 d’octubre, d’11 a 12.30 h
En aquest taller gaudirem d’una estona de diversió tenint com a fil conductor el riure. Aprendre a riure de nosaltres i de tot el que ens envolta ens ajuda a relativitzar els problemes diaris. Potenciar el sentit de l’humor a la vida és símbol de creativitat i d’enginy. El riure ajuda a moure més de 200 músculs i genera oxitocina i serotonina que ens ajuda a ser més feliços i a crear alegria. D’aquesta forma ens empoderarem des de l’humor i entrarem en un estat de fluïdesa i calma per afrontar les situacions.

NOVEMBRE

Taller “MASCULINITATS”
Amb Felipe Pereira Garcia, a la sala d'actes de l'Espai Can Prat
Dijous 14 de novembre, de 17.30 a 19.30 h
Destinat a dones i homes. En el taller vivenciarem com són els rols de la masculinitat hegemònica que hi ha en nosaltres. Explorarem els costos i beneficis que aquests rols tenen i ampliarem les possibilitats de com viure la masculinitat, les inseguretats i com aquestes juguen en el nostre sentit de pertinença. La proposta és buscar alternatives per a crear espais d'escolta des de la vulnerabilitat.

DESEMBRE

Xerrada “ENDOMETRIOSI: FENT VISIBLE EL NOSTRE DOLOR”
Amb Ester Iborra Torres, a la sala d'actes de l'Espai Can Prat
Dimecres 11 de desembre, de 17.30 a 19.30 h
L'endometriosi afecta el 10% de les dones en edat fèrtil i produeix molt dolor i patiment. Coneix i aprèn a gestionar-la de manera efectiva. En aquest taller et guiarem a través d'una experiència enriquidora, on coneixeràs els secrets d'una alimentació antiinflamatòria, com cuidar la teva microbiota intestinal i endometrial per sentir-te més forta i saludable, i les millors pràctiques per eliminar millor els estrògens del teu cos de forma natural. Aquest taller no només t'informarà, sinó que també t'empoderarà amb eines pràctiques i coneixement científic perquè prenguis el control de la teva salut i pogués millorar la simptomatologia de la malaltia.

ACTIVITATS PERIÒDIQUES

Grup d'acompanyament al dol perinatal, gestacional i neonatal
Aula 1 del Centre Cultural de Bellavista
Amb la col·laboració de l'Associació Espai Nadó- Espai Infant les Franqueses (ENEI)
Un cop al mes
Grup d'acompanyament al dol perinatal, gestacional i neonatal que es reuneix amb l'objectiu d'oferir a les famílies un espai segur on compartir experiències, validar i normalitzar emocions, i trobar i donar suport en moments difícils.

Cercle de dones
Aula 1 del Centre Cultural de Bellavista
Espai destinat a dones majora de 18 anys en què treballar l'autoestima, l'autoconeixement i l'autoconfiança amb l'objectiu de fomentar l'apoderament femení.
Per més informació contacta amb el SIAD.

Assessorament en la lactància
Amb la col·laboració de l'Associació Espai Nadó – Espai Infant les Franqueses (ENEI)
El servei d’assessorament disposa de l’equip d’expertes de LactApp i es presta en format en línia o de manera presencial. S’ofereixen consells professionals sobre com actuar durant tot el període de lactància.

Recordeu que per participar en qualsevol de les activitats cal inscripció al telèfon 938 466 618, per WhatsApp al 670 311 604 o per correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ajuntament
Programació SIAD octubre-novembre 2024

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2024 a les 12:29h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)