Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Gairebé 800 infants i joves participen a les activitats d’estiu de les Franqueses

24/07/2024

L’Ajuntament ha ofert un programa complet durant aquest mes de juliol

Les activitats d'estiu a les Franqueses han aplegat gairebé vuit-cents infants i joves d'entre 4 i 18 anys que han gaudit de jocs, tallers i moltes activitats. Durant el mes de juliol, l'alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchado Ponce, la regidora d'Infància, Mar Gallego Garrido, el regidor d'Esports, Carlos Munzón Cruz,  i la regidora de Joventut, Ángela Carrasco Colombo, han passat pels diferents casals, on han pogut conèixer de primera mà totes les propostes educatives i d'activitats d'aquest estiu. Alhora també han pogut compartir tant amb els infants i joves, com amb els equips de coordinació, la valoració de les edicions d'enguany.

L'oferta d'estiu 2024 de les Franqueses ha comptat, entre d'altres, amb activitats esportives multidisciplinàries, el Juliol Esportiu, que s'ha desenvolupat al pavelló de l'Espai Can Prat i a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall i en el qual hi han participat més de 300 infants i joves. També s'hi han inclòs cinc casals de lleure infantils a l'Escola Bellavista Joan Camps, a l'Escola Camins, a l'Escola Joan Sanpera i Torras i a les Antigues Escoles de Llerona, que aquest any han girat entorn la temàtica «la màquina del temps». Per als més joves la proposta ha estat els tallers per "activar l'estiu" de l'Espai Zero amb setmanes temàtiques com la setmana explosiva, de robòtica, de breakdance o de tallers de DJ, que ha reunit una trentena de participants.

Els casals municipals i el Juliol Esportiu han tingut lloc durant tot el mes de juliol. A més, com a activitats organitzades per l'Ajuntament, també s'han ofert propostes com el casal musical de l'Escola Municipal de Música, els Campaments o el casal d'estiu del CEE Montserrat Montero. A banda d'això, diverses entitats i associacions també han ofert casals variats, sobretot amb temàtica esportiva.

Arxivat a: Educació, Esports, Infància i Joventut
Visita als Casals Infantils Municipals
Visita al Juliol Esportiu
Visita al Casal de Joves de l'Espai Zero
Visita al Casal de L'EMM
Visita al Casal del CEE Montserrat Montero
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2024 a les 12:29h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)