Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Solidaritat per a Apadis

30/06/2015

La plaça de l’Espolsada va acollir, dissabte passat, la 2a Diada Solidària organitzada pel Centre Viu Sa. La jornada, en què es programen diversos tallers, espectacles i activitats col·laboratives, tenia l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació i Associació Apadis, que està preparant el projecte de firma de roba Descosits.

Hi van assistir desenes de persones gràcies a les qual es van recaptar prop de 3.000 euros. La diada va començar a mig matí amb jocs, tallers i una xocolatada, tot preparat per comerços i entitats del municipi. Tot seguit hi va haver animació infantil a càrrec de Bufanúvols i jocs d’aigua. Ja a la tarda, es va fer un torneig esportiu 3x3 amb l’ajuda del Patronat Municipal d’Esports. L’activitat física va continuar amb la Masterclass de zumba i exhibició a càrrec de QuoFitness. I a la nit es va celebrar una barbacoa solidària,una rifa dels comerços i hi va haver l’actuació del Cor Camins.

Arxivat a: Polítiques Socials
Jocs d'aigua (foto de Viu Sa)
Espectacle d'animació infantil (foto de Viu Sa)
Un dels tallers de la diada (foto de Viu Sa)
Tots els jocs i activitats van tenir lloc a la plaça de l'Espolsada (foto de Viu Sa)
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2024 a les 12:24h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)