Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La 2a Diada Solidària de les Franqueses destinarà els beneficis a APADIS

22/06/2015

Dissabte 27 de juny tindrà lloc la 2a Diada Solidària, que compta amb la participació dels comerços del municipi.

La Diada Solidària de les Franqueses repetirà la celebració un any després de la seva estrena. Enguany torna el dissabte 27 de juny a la plaça de l’Espolsada, a Corró d’Avall. Hi haurà activitats durant tot el dia i els beneficis que s’hi recaptin es destinaran a la Fundació i Associació APADIS.

APADIS promou la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i l’atenció als seus familiars. A més a més, l’entitat vol posar en marxa el nou projecte Descosits, una firma de roba dissenyada pels seus usuaris i usuàries.

La diada començarà al matí amb tallers, inflables, xocolatada, l'animació del grup Bufanúvols i jocs d’aigua per a infants que seran organitzats per comerços del municipi. A les 6 de la tarda es farà un torneig 3x3 de bàsquet i tirs muntat pel Patronat Municipal d'Esports de les Franqueses. Tot seguit, a les 20 h, hi haurà una masterclass de zumba. Ja a la nit es farà una barbacoa solidària i la gran rifa dels comerços de les Franqueses amb més de 60 lots a sortejar. La música també serà present a la festa amb el concert del Cor Camins, a les 21.30 h, i més música i concerts després de l’entrega de premis del torneig esportiu.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb els organitzadors, del centre Viu sa.

Arxivat a: Polítiques Socials
L'any passat Viu Sa va destinar els diners recaptats a l'Associació Sociocultural Maná

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2024 a les 10:26h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)