Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Prop de 700 corredors al Cros Escolar i Popular de les Franqueses

20/01/2015

El 23è Cros Escolar i 20è Cros Popular que es va celebrar el dissabte 17 de gener al parc de Milpins de Corró d’Avall va tenir una alta participació, ja que prop de 700 atletes van prendre-hi part dins una de les 14 categories (cros popular, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini, tant masculí com femení).

Aquesta prova, la primera gran activitat de la temporada que organitza el Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses i una de les que sempre ha gaudit de més èxit de convocatòria, també compta amb la col·laboració de les entitats locals Club d’Atletisme A4elkm, Grup Fondistes Bellavista, CB Les Franqueses i AEH Les Franqueses, i el suport de la Diputació de Barcelona, de la Secretaria General de l’Esport i del Consell Esportiu del Vallès Oriental.

Les classificacions de les diferents curses es detallen als documents adjunts.

Tots els participants, que es van inscriure gratuïtament a la prova, van rebre com a obsequi un tapaboques (buf), així com croissants i beguda al finalitzar la seva cursa. Al Cros Escolar van rebre premi els quatre primers classificats i el millor equip. Al Cros Popular van rebre premi els tres primers classificats.

Van assistir a l’entrega de premis l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, el regidor d’Esports, José Ramírez, el de Seguretat Ciutadana, Josep Randos, i el secretari tècnic del Consell Esportiu del Vallès Oriental, Santi Jané.

Podeu veure totes les fotografies del 23è Cros Escolar i 20è Cros Popular en aquest enllaç.

Arxivat a: Esports
Un dels pòdium del Cros Escolar
Un dels guanyadors del Cros Escolar
Corredors del Cros Escolar preparats per a la sortida
Moment del Cros Escolar
Tant nois com noies van tenir una alta participació
L'atleta guanyador del Cros Popular

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2024 a les 15:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)