Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Restriccions de circulació a Corró d’Avall aquest diumenge

14/11/2014

Amb motiu de la celebració de la cursa Els 10 km de les Franqueses, que serà aquest el proper diumenge, la Policia Local facilita informació sobre restriccions i recomanacions.

El proper  diumenge 16 de novembre se celebrarà Els 10 km de les Franqueses, una cursa solidària d'ajut a la recerca i lluita contra el càncer de ronyó. Aquest any la cursa tindrà dos recorreguts urbans: un de 5 km, i l’habitual, de 10 km. És per això que es preveuen canvis viaris que afectaran la mobilitat de Corró d'Avall i que la Policia Local detalla a continuació:

Restriccions d’estacionament

Només afecta el carrer de la Riera des de Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall fins a la rotonda del carrer Céllecs en sentit la Garriga.

Restriccions de circulació

Es prohibeix circular durant la celebració de la cursa pels següents carrers (Riera, Céllecs en sentit la Garriga, Tagamanent en sentit la Garriga, Joan Maragall, avinguda de la Sagrera, avinguda de Ajuntament, Diagonal, Puiggraciós, carretera de Ribes sentit la Garriga i part central de la rambla i la rontonda nord, Fuster Gordi, Sant Isidre, carretera de Ribes al tram cruïlla Sant Isidre fins a avinguda de Santa Eulàlia, Migdia i Riera).

Restricció de la circulació a la carretera de Ribes des de Can Mònic: sentit la Garriga només es permetrà el pas de veïns, fins la cruïlla de l’avinguda de Santa Eulàlia. Altres usuaris, desviaments per pont d’Anna Maria Mogas cap al polígon industrial.

Recomanacions

Si us heu de moure amb vehicle, és recomanable fer ús de les vies perifèriques com el Camí Antic de Vic, les rondes C-352 o la carretera de Cànoves.

Per tal de facilitar la mobilitat, al nucli de Corró d'Avall l'organització facilitarà el pas de vehicles en punts concrets del recorregut. Els de més de importància són els següents:

  • Cruïlla Til·lers amb Tagament
  • Cruïlla Tagamanent amb carretera de Cànoves
  • Cruïlla Verge de la Mercè amb Tagamanent
  • Cruïlla de la Serra amb Migdia
  • Cruïlla Riera amb Migdia
  • Cruïlla Santa Eulàlia amb Migdia
  • Rotonda Nord Ajuntament

Circulació permesa en sentit Granollers per la carretera de Ribes des de la rotonda nord de l’Ajuntament fins al principi de la rambla. Allà, desviament per passeig dels Til·lers.

Circulació permesa per carrer de la Riera en sentit Granollers.

Per facilitar la mobilitat interior s'habilita el pas al carrer de Sant Joaquim per la plaça de l'Espolsada (només pas de vehicles, prohibit estacionar a la plaça).

Tot i les restriccions i recomanacions exposades per motius organitzatius, es poden produïr modificacions d'última hora. Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la Policia Local.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Mapa del recorregut de la cursa i les recomanacions de circulació
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2024 a les 15:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)