Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La 3a cursa solidària Els 10 km de les Franqueses estrena una cursa curta

07/11/2014

La prova tindrà lloc el proper diumenge 16 de novembre, a les 10 h, a Corró d’Avall. Les inscripcions tancaran a principis de la setmana vinent.

Per tercer any consecutiu torna la cursa benèfica Els 10 km de les Franqueses. Una cursa amb què els organitzadors, el Club d’Atletisme A 4 el km, pretenen contribuir a la recerca i a la lluita contra el càncer de ronyó. La prova es disputarà el diumenge 16 de novembre a les 10 h. El punt de sortida i arribada serà la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall.

Ahir al vespre, a la sala de plens de l’Ajuntament, es va presentar la tercera edició de la cursa. El president del club A 4 el km, Rafael Lora, i el secretari del club, Jaume Aragonés, van explicar les característiques tècniques de la prova. Enguany, com a novetat, hi haurà dos recorreguts: un de 10 km i un de 5 km. Segons Rafael Lora, el recorregut de 5 km està pensat per aquelles persones que s’inicien en el món de l’atletisme, com per exemple, per aquells corredors que estan inscrits als programes d’entrenament per córrer La Mitja. També és destacable el fet que aquest any, amb l’objectiu que els corredors puguin obtenir bones marques, el recorregut és més pla, més urbà i més ràpid.

El preu per participar-hi és d’10 euros si es disposa de xip groc i de 12 euros en cas de necessitat de xip de lloguer. Tots els participants rebran una samarreta tècnica de regal i un entrepà de botifarra i aigua a l’arribada. Les inscripcions estaran obertes fins a principis de la setmana vinent o fins que s’assoleixin els 500 dorsals. Es poden formalitzar a través de la web: www.els10delesfranqueses.cat. Tots els beneficis que es recullin aniran destinats a l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per finançar projectes d’investigació contra el càncer de ronyó.

Paral·lelament a la cursa esportiva i haurà “la cursa dolça”. Els voluntaris i voluntàries que col·laboren amb l’organització de la cursa prepararan pastissos que durant el diumenge al matí es vendran a peu de carrer per un euro.

El Club d’Atletisme A 4 el km, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports, posarà a disposició dels participants serveis d’avituallament (al km 5 de la cursa llarga i a l’arribada), guarda-roba, dutxes i lavabos i fisioteràpia. La cursa també comptarà amb desfibril·ladors mòbils. 

A la roda de premsa de presentació de la cursa també hi van participar l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé; el regidor d’Esports, José Ramírez; i el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Cutrina. L’alcalde i el regidor van felicitar els membres del club A 4 el km per ser una entitat del poble que organitza una activitat esportiva i alhora solidària. Colomé va expressar la voluntat de seguir col·laborant amb l’entitat. “És una cursa que porta el nom del poble i l’hem de potenciar, va dir l’alcalde. El vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Cutrina, va recordar que Els 10 km de les Franqueses es troba en un punt de consolidació i, en nom de la Federació, va oferir suport per a futures edicions.

Arxivat a: Esports
Un moment de la sortida de la prova de l'any passat
La cursa es va presentar en una roda premsa ahir al vespre a la sala de plens de l'Ajunatment
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/10/2024 a les 07:46h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)