Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els Premis Olímpia de l’Esport de la Diputació es lliuraran enguany a les Franqueses

20/06/2014

El Centre Cultural de Bellavista acollirà el divendres 27 de juny a partir de les 20 h la 2a edició dels Premis Olímpia de l’Esport, una iniciativa impulsada per l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona.

Enguany es reconeixeran els mèrits dels esportistes i entitats de les comarques del Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Maresme amb l’objectiu de posar en valor l’esforç d’esportistes de totes les edats, així com la important tasca de clubs i entitats esportives locals. L’acte comptarà amb un bon nombre de figures del món de l’esport i de la política esportiva catalana.

Els Premis Olímpia volen reconèixer la tasca i dedicació d’entitats, clubs i persones d’aquestes comarques que han fet o estan fent una gran labor en el foment de l’esport local en les categories d’esport adaptat, escoles esportives, equip esportiu escolar, tècnic esportiu, esportista revelació, contribució a l’esport, constància esportiva i joc net.

Podeu consultar els mèrits dels candidats de totes les categories d’aquesta segona edició dels Premis Olímpia de l’Esport al document adjunt. De les Franqueses del Vallès poden guanyar un dels premis l’entrenador de bàsquet del PME Marià Yeste i l’Associació Esportiva Ramassà.

Marià Yeste opta al premi al millor tècnic. Yeste és l’entrenador de l’equip premini de bàsquet del Patronat Municipal d’Esports, amb el que ha aconseguit l’ascens de dos nivells en la seva categoria en les dues últimes temporades. Fruit d’aquest treball ha aconseguit que dos dels seus jugadors hagin passat a formar part del programa de tecnificació de la Federació Catalana de Bàsquet. Campió invicte de la primera fase del campionat, destaca també per la formació en valors envers els seus jugadors dins i fora la pista.

Pel que fa a l’equip de futbol AE Ramassà, opta al premi al joc net, un guardó que es dóna a una persona o entitat com a reconeixement de les accions de promoció dels valors de l’esport que ha portat a terme. El club franquesí ha estat nominat per l’impuls i realització del projecte esportiu solidari que va comportar el viatge a Addis Abeba (Etiòpia), la participació en un partit amistós internacional de futbol i la realització d’una acció solidària de cooperació esportiva en col·laboració amb l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès al març de 2014.

Arxivat a: Esports
Una imatge de la primera edició dels Premis Olímpia, que va tenir lloc l'any passat a Calaf
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/10/2024 a les 10:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)