Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament adequa un local per instal·lar-hi la seu del CE Llerona i el Casal d’Avis del poble

17/06/2014

L’Ajuntament ha començat les obres per arranjar els baixos de l’edifici del carrer de la Font de Llerona que un veí va cedir al consistori al mes de novembre de l’any passat. Les obres serviran per adequar el local per convertir-lo en la seu del Club Esportiu Llerona i en un local social per a la gent gran del poble. A més, es moblarà completament amb taules, cadires i prestatgeries. Segons el president del CE Llerona, Jaume Viñas, el local entrarà en funcionament al proper mes de setembre, amb l’inici de la nova temporada esportiva. 

El 26 de maig, l’Ajuntament i el CE Llerona van signar un conveni, amb una vigència de quatre anys, on s’espefica que el Club podrà utilitzar l’immoble per ubicar-hi la seva seu. Així, l’entitat disposarà d’un espai per reunir-se i per arxivar la documentació. El CE Llerona es farà responsable del manteniment i l’ús correcte del local per part de les persones que hi tinguin accés. Per la seva part, el consistori assumirà les despeses de subministres com l’aigua o la llum. 

En aquest mateix local, l’Ajuntament ha reservat un espai perquè en faci ús la gent gran de Llerona. El consistori preveu que aquest espai esdevingui el Casal d’Avis del poble. Per això s’hi col·locaran jocs de taula, una televisió i una cafetera.

Arxivat a: Esports, Gent Gran
Vista exterior del local del carrer de la Font, 7
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/09/2024 a les 21:00h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)