Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El nou skatepark s’estrena amb la 1a Competició d’Esports Extrems a les Franqueses

21/05/2014

L’skatepark del carrer de Cal Gabatx, a Corró d’Avall, serà la seu de la 1a Competició d’Esports Extrems de les Franqueses el proper dissabte 24 de maig a la tarda.

A partir de les 15 hores els participants podran inscriure’s a la competició de Scooter i la competició de Best Trick (en totes les modalitats), que seran a les 16 i 17 h., respectivament. A continuació, l’alcalde Francesc Colomé i el patinador internacional Nel Martín donaran la benvinguda als assistents.

A les sis de la tarda començaran les exhibicions professionals, primer de hip-hop i després de skate amb Jose Manuel Roura, d’Inline amb Dexter, de BMX amb Gerard i de scooter amb David Sánchez. En acabar les exhibicions es farà l’entrega de premis als guanyadors de les competicions.

L’skatepark de les les Franqueses està equipat amb vuit mòduls (quarters, rampes, funbox i planters), l’alçada dels quals arriba a un màxim de 1,20 metres d’alçada.

Arxivat a: Esports
Cartell Competició d'Esports Extrems a l'Skatepark
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/10/2024 a les 10:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)