Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un veí de Llerona dóna un edifici amb cinc pisos a l'Ajuntament de les Franqueses

14/11/2013

Dimarts passat, 12 de novembre, es va signar davant de notari la donació d’un edifici de cinc pisos a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès per part de José Luis García Seller, veí de Llerona. L’immoble dóna al carrer del Ferreret, 14-18, i al carrer de la Font, 7, dins el nucli urbà de Llerona.

José Luis García, de 80 anys d’edat, va arribar a Llerona als anys 70 provinent del País Valencià i s’hi va sentir molt ben acollit. És per aquest motiu que ha volgut fer aquesta donació al poble on ha viscut tant de temps, en agraïment per l’hospitalitat que va rebre.

Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses, afirma que el dia de la signatura de la donació va ser “un dels més feliços que he viscut com a alcalde. Fa 101 anys ens van cedir l’edifici de l’ajuntament i de les escoles i avui, 101 anys després, el senyor García ens dóna aquest immoble”.

Dels cinc pisos donats, que tenen un valor de 500.000 euros, actualment n’hi ha quatre amb llogaters. La voluntat de l’Ajuntament, en paraules de Colomé, és “respectar el contracte actual de lloguer, que té una data de finalització concreta, i després destinar-los a un fi social, perquè persones que necessitin un habitatge puguin instal·lar-s’hi durant un temps”. Pel que fa als baixos que no estan llogats, “la idea és que es puguin convertir en la seu del Club Esportiu Llerona i en un local social per a la gent gran de Llerona”.

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/09/2024 a les 21:00h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)