Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Justícia ambiental: Recollim i netegem el nostre entorn

Dia i hora: divendres 26/01/2024 de les 9:00 a les 16:30

Lloc: Barri de Bellavista

Organitza: Escola Colors

El 26 de gener se celebra el Dia Mundial de l'Educació Ambiental. Aprendre a cuidar el medi ambient significa conviure en pau amb la natura i amb la nostra comunitat. Despertar en els infants la consciència sobre la nostra responsabilitat és el nostre objectiu. El concepte de justícia ambiental fa referència a la preocupació pel medi ambient i en concret per les problemàtiques socials derivades d’una mala relació amb aquest. L’educació ambiental en aquest àmbit està adreçada a assenyalar i plantejar als infants petites accions amb les quals es pugui fer front a les injustícies originades per l’emergència ambiental. La manca de justícia ambiental contribueix a les desigualtats més evidents entre les persones que habitem el planeta. Fer adonar els infants d’aquesta manca de justícia o d’aquesta injustícia i les seves conseqüències, fer-los reflexionar de forma col·lectiva de quina és la nostra responsabilitat i quines possibles accions es poden donar en el nostre dia a dia és l'objectiu implícit en aquest DENIP 24.

Amb l'acció "Recollim i netegem el nostre entorn", els infants de l'escola Colors, posen el seu granet de sorra i es responsabilitzen per cuidar el món en què vivim.

 

Arxivat a: Educació
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/09/2024 a les 12:39h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)