Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ple municipal

Dia i hora: dijous 27/07/2017 a les 20:00

Lloc: Ajuntament

Ordre del dia serà el següent:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior. 
  2. Donar compte del Decret de l’alcalde núm. 2017/1841, de 14 de juliol, en què es resol modificar el Decret de l’alcalde de delegació de l’exercici de les atribucions de l’alcaldia durant el període comprès entre els dies 7 d’agost i 3 de setembre de 2017. 
  3. Proposta d’aprovació inicial del conveni urbanístic per a la definició de l’obra civil complementària del projecte d’urbanització del sector N, al terme municipal de les Franqueses del Vallès. 
  4. Proposta d’aprovació de l’increment de les retribucions salarials del personal, de conformitat amb la Llei 3/2017, de 27 de juny, de pressupostos generals de l’Estat per a l’exercici 2017, i modificació de la relació de llocs de treball. 
  5. Proposta d’aprovació del calendari de les festes locals per a l’any 2018. 
  6. Moció que presenta el grup municipal Imaginem Les Franqueses en Comú-Entesa referent a la pràctica de la xerojardineria, d’acord amb els recursos hídrics disponibles, a les Franqueses del Vallès. 
  7. Moció que presenta el grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya per mantenir un transport públic de qualitat per a Corró d’Amunt, Marata i Milpins el mes d’agost. 
  8. Moció que presenta el grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya per procedir a una amortització anticipada de deute viu de préstecs ICO de l’anomenat Pla Rajoy. 
  9. Moció que presenta el grup municipal Imaginem Les Franqueses en Comú-Entesa sobre l’avantprojecte de Llei de formes de gestió de l’assistència sanitària a Catalunya.
  10. Moció que presenten els grups municipals PDeCat-Demòcrates, Imaginem Les Franqueses en Comú-Entesa, Partit dels Socialistes, Esquerra Republicana de Catalunya, Convergència per les Franqueses i Partit Popular de Catalunya, referent a les companyies subministradores de serveis bàsics, d’energia elèctrica i gas, a les Franqueses del Vallès.
  11. Mocions, precs i preguntes.
Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2024 a les 12:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)