Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Taller sobre compostatge amb Harmonia 2.0

21/11/2016

L’associació proposa un taller sobre compostatge, dimarts 22 de novembre.

L’associació de volunatiart educatiu i cultural Harmonia 2.0 proposa un taller sobre compostatge el proper dimarts 22 de novembre, a les 17.30 h, a l’Escola Joan Sanpera i Torras. L’associació dóna suport tècnic als horts escolars de les Franqueses per promoure la dinàmica d’intercanvi i transferència de coneixements.

El taller l’impartirà Josep Saña, químic i assessor en compostatge amb qui prèviament ja s’havien recorregut els horts dels centres escolars per vaolorar-ne el compostatge. L'activitat compta amb el suport del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut.

La compostadora
La compostadora é sun espai marginal dels horts on s’aboquen les restes orgàniques perquè es regenerin en humus. Els centres escolars de les Franqueses, que tenen compostadora, l’utilitzen per reciclar en el sentit educatiu. El taller vol incidir en com fer de la compostadora un element eficient i respondre preguntes com quins materials composten millor, on s’ha de situar òptimament, què cal fer per optimitzar-ne el procés, etc.

Arxivat a: Educació
La compostadora de l'Escola Joan Sanpera, en una visita de l'associació el maig de 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2024 a les 10:26h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)