Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ja estan obertes les inscripcions per a la XII Caminada Popular de les Franqueses, que es farà el 27 d’abril

27/03/2014

Enguany, una part dels ingressos es destinarà a finançar un projecte de salut maternoinfantil a la població de Woldiya (Etiòpia). Paral·lelament, el mateix dia es farà la 1a Cursa Dream Runners, que tindrà el mateix fi solidari

Les inscripcions per participar a la XII Caminada Popular de les Franqueses que es farà el 27 d’abril ja estan obertes. El període per fer-les anticipadament s’acaba el 17 d’abril i es poden realitzar a les oficines del Patronat Municipal d’Esports o realitzant un ingrés al Banc Sabadell Atlántico, al número de compte ES61 0081-0479-170001130014, indicant en el concepte “Caminada i el nom del participant”. Fins al 17 d’abril les inscripcions costen 8,20 euros. En cas que quedin places disponibles, es podran realitzar inscripcions del 22 al 25 d’abril i fins a mitja hora abans de començar la caminada, i tindran un preu 12,35 euros. 

La caminada, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses, començarà a les 8 del matí i el lloc sortida i d’arribada serà la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. La distància a recórrer serà d’uns 19 km aproximadament i el preu de la inscripció inclou l’esmorzar, la botifarrada, l’obsequi, els avituallaments i el sorteig de diferents regals. 

El Patronat Municipal d’Esports organitza un any més el Concurs de Fotografia de la caminada les bases del qual estan penjades al web municipal. El termini per lliurar les imatges serà el 9 de maig i els premis seran els següents: 1r premi, targeta regal valorada en 100 euros; 2n premi, targeta regal valorada en 75 euros; 3r premi, targeta regal valorada en 50 euros. 

Enguany, la caminada tindrà una vessant solidària, ja que part del preu d’inscripció es destinarà a finançar el projecte de salut maternoinfantil que té l’ONG IPI Cooperació a la ciutat etíop de Woldiya, població amb la qual les Franqueses està iniciant un procés d’agermanament. En paral·lel a la celebració de la caminada, el mateix 27 d’abril a les 10 del matí tindrà lloc la 1a Cursa Dream Runners Les Franqueses, una cursa d’uns 12 km de distància aproximadament, que sortirà i arribarà a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. Aquesta cursa, la inscripció de la qual costa 15 euros, també destinarà una part dels seus ingressos al mateix projecte solidari. 

Aquesta cursa està organitzada conjuntament pel Patronat Municipal d’Esports, el club d’atletisme franquesí A 4 el km i Dream Runners, una entitat sorgida en el si de l’ONG IPI Cooperació, que organitza curses solidàries per ajudar a finançar projectes de cooperació amb el tercer món.

Arxivat a: Esports
La caminada passa per indrets espectaculars del municipi

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)